950 video's en producten en 5318 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Philips Avent SCD603 babyfoon

Bonny is erg tevreden over de Babyfoon van Philips Avent. De babyfoon is erg makkelijk in gebruik, er zitten 4 knopjes aan de zijkant op, die spreken voor zich. Een knopje is voor aan en uit, De andere knop is voor een hele handige stand, namelijk dat het beeldscherm alleen aanschiet wanneer de baby geluid maakt. De andere modus is om een slaapliedje aan te zetten in de kamer en om een nachtlampje aan te zetten. Het beeld is dankzij de infrarood camera erg scherm, ook al is het pik donker in de kamer. Het bereik is ook zeer goed, gaat zelfs tot 2 huizen verder door alle muren heen. Er is ook geen ruis op de lijn van andere babyfoons. Kijk hier naar totale video review van Bonny over de Philips Avent SCD603 babyfoon. Deze review video over de babyfoon Philips Avent helpt jou wellicht met het maken van een aankoopbeslissing. Deze babyfoon is ideaal wanneer jij je kindje goed in de gaten wil houden. Mommytalks heeft hier een review video van gemaakt en deze moeder deelt graag haar ervaring met jou. Zij heeft deze kinderwagen babyfoon Philips Avent uitgeprobeerd. Mommytalks wenst jou veel succes bij kiezen van een babyfoon! - reacties

reacties

Bella schreef op 10-04-2014:

Bella

Bella

Wat een handige babyfoon. lijkt me super simpel. Mooi beeld ook. Hoe lang gaat ie eigenlijk zonder netstroom? Dus op batterijen? Wat is Charlie een schatje ;-)

Bonny Bentinck schreef op 16-04-2014:

Bonny Bentinck

Bonny Bentinck

Hi Bella,
Ja wij zijn zelf ook echt super blij met de babyfoon. ’s Avonds nemen wij de babyfoon vaak mee naar boven zonder oplader. Hij gaat dan precies een hele nacht mee.
Groetjes

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics