950 video's en producten en 5317 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Luvion Supreme Connect review video

Stieneke vertelt over de Luvion Supreme Connect babyfoon: 'Hi, ik ben Stien Jonker. Ik ben de moeder van Mason en ik wil graag mijn ervaring delen over de Luvion Supreme Connect baby monitor. Deze baby monitor heeft een bereik van 300 meter, wat wij heel erg makkelijk vinden omdat wij zomers graag bij ons op de veranda zitten. Zo kunnen we Mason veilig in de gaten houden en kijken wat hij allemaal uitspookt in zijn bedje. Daarnaast kun je ook opnemen met deze camera, dat is natuurlijk heel makkelijk als je een soort van nanny spy cam wil hebben. Wij hebben het nog niet geprobeerd, maar het lijkt mij wel een hele makkelijke functie. Je kunt ook terug spreken naar je baby. Zo kan je heel rustig tegen je kindje praten als hij bijvoorbeeld wat onrustig is 's nachts. Ook is het mogelijk om muziekjes af te spelen. Dit is vooral heel makkelijk als het een soort van slaapritme is geworden om een muziekje af te spelen. Je kan op jouw monitor, die je bijvoorbeeld beneden in de woonkamer bij je hebt, de muziek harder, zachter, aan of uit zetten. De temperatuur van de kamer wordt aangegeven op het schermpje en je kunt ook door middel van lichtindicatie zien of je baby wel of geen geluid maakt. Dat is heel makkelijk wanneer je een verjaardag hebt en je niet wil dat iedereen hoort wat jouw baby doet. Door middel van de lampjes kun je gewoon aflezen wat er gebeurt, wij vinden dit erg makkelijk. De Luvion Supreme Connect is full HD en je kunt er meerdere camera's op aansluiten. Bijvoorbeeld vier verschillende camera's voor wanneer je meerdere kindjes hebt. Deze kun je op één scherm tegelijk bekijken. Wij zijn ontzettend tevreden over deze babycamera. Hij is superscherp en je kunt er ook mee zoomen. Dus wanneer ik denk van hé, heeft Mason nou wel of niet gespuugd, kan ik gewoon even inzoomen en zie ik het meteen. Wij zijn heel erg blij met deze babyfoon en ik hoop dat één van jullie hier misschien iets aan heeft. Tot de volgende keer!' Wellicht helpt deze review video over de babyfoon Luvion Supreme Connect jou bij het maken van een aankoopbeslissing. Mommytalks heeft een aantal review video’s over een aantal babyfoons gemaakt om jou zo te helpen om de beste babyfoon uit te kiezen. Deze moeder heeft deze babyfoon van Luvion Supreme Connect uitgeprobeerd en deelt graag haar ervaringen met jou. Mommytalks wil jou heel veel succes wensen bij het maken van een aankoopbeslissing. - reacties

reacties

Mariska van Duivenbode schreef op 31-08-2016:

Mariska van Duivenbode

Mariska van Duivenbode

Wij hebben ook deze babyfoon aangeschaft. We hadden hiervoor een andere babyfoon zonder camera. Helaas reageerde deze niet voldoende op het geluid van onze kleine. Zo kon ons mannetje brabbelen maar hoorde we dit niet door de ontvanger. En kon onze kat voor het raam zitten mauwen en reageerde de zender daar wel weer op. Terwijl de afstand toch een stuk verder was dan de afstand tussen de zender en de kleine man. Het geeft mij een geruststellend gevoel om te kunnen zien hoe hij ligt te slapen. Ik ben altijd angstig dat hij zich heeft omgedraaid en niet terug kan draaien. Verder is het ook wel fijn dat als je iets hoort je eerst kunt kijken op het scherm ipv naar de kleine toe te moeten lopen om te zien wat er aan de hand is. En dan ga je kijken en is meneer alweer lekker in slaapgevallen. Het inzoomen en het bewegen van de kamer is ook heel erg fijn. Ik vind alleen het beeld niet heel erg scherm, zeker niet om iets op te kunnen nemen. Het grootste nadeel is wel dat de batterij zeer snel leeg is, zeker bij het inzoomen. Daar had de fabrikant wel beter op kunnen letten, zeker omdat de babyfoon toch best aan de prijzige kant is.

Diana Simons schreef op 28-07-2018:

Diana Simons

Diana Simons

We hebben jaren de luvion platinum gehad, omdat deze ver op was, hebben we de connect besteld (omdat we hem op een tv aangesloten hebben), helaas is de beeldkwaliteit minder dan die van de platinum. Ik had hem beter verwacht.

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics