950 video's en producten en 5408 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Stokke Tripp Trapp stoel

Een klassieker is toch wel de Tripp Trapp stoel van Stokke. Voor Sabine is dit de ideale meegroei stoel. Behalve dat ze 'm zelf ook vaak gebruikt, wardt de stoel ook gebruikt als trap door haar jongens om mee te helpen in de keuken.. ;-) Omdat de stoel verstelbaar is, kan de stoel al gebruikt worden als je baby net kan zitten. Kijk hier naar de ervaring van Sabine. - reacties

reacties

Linda van Aken schreef op 19-12-2012:

Linda van Aken

Linda van Aken

Wij hebben ook gekozen voor de triptrapstoel van Stokke, Anna-Sophia zat er met vier maanden voor het eerst in met een zitverkleiner en beugel met leertje. In het begin nog met een extra handoek in de rug en voor de buik, maar nu kan ze goed stabiel zitten. Ze vind het helemaal geweldig om als papa en mama eten ook aan tafel te mogen zitten. Nu de kerstboom staat kon ik de stoel zo verschuiven om voor de kerstboom te zetten zodat ze kon voelen en helpen met optuigen.

Sammy schreef op 09-05-2013:

Sammy

Sammy

Wij zijn ook Stokke fan en hebben er voor elk kind één! Waar we ook enorm blij mee waren was het babystoeltje die er nu is, die je er op kan klikken en waar je baby al direct na de geboorte in kan! We hebben het wippertje amper gebruikt en Nena kon al gewoon elke maaltijd, vanaf de geboorte er gezellig bij zijn. Het kostte wel behoorlijk wat maar we hebben er enorm veel plezier van gehad en vele vriendinnen van mij ook, waar ik hem nadien aan heb uitgeleend.

Patricia schreef op 28-05-2014:

Patricia

Patricia

Hier ook Stokke triptrap fans. Ons zoontje begon erin met een paar weken jong in de new born seat en nu in de baby verkleiner. We zijn er erg blij mee!

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics