950 video's en producten en 5341 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Bright Starts Loopstoel

Wendy heeft onderzoek gedaan naar loopstoeltjes, verhaal gaat dat het ongezond is voor de heupjes van de kindertjes. Ze heeft uitgevonden dat als je een baby er een half uurtje inzet, het geen gevaar oplevert. Wendy is erg tevreden over de loopstoel van Bright Starts, haar dochter vindt het geweldig en ook omdat je 'm makkelijk kunt opbergen. - reacties

reacties

Floortje Hobma-Sijtsma schreef op 08-01-2013:

Floortje Hobma-Sijtsma

Floortje Hobma-Sijtsma

Een loopstoel heeft er uiteindelijk bij onze oudste dochter voor gezorgd dat ze haar beentjes ontdekte! Ze was namelijk een billenschuiver, waardoor ze haar eigen manier van voortbewegen had bedacht! Mede dankzij een loopstoel is ze uiteindelijk gaan lopen.

J. A. schreef op 29-05-2013:

J. A.

J. A.

Er zijn ongetwijfeld uitzonderingen waarbij kindjes er wel baat bij hebben en ouders zich ervan bewust zijn dat het gebruik (dus niet langer dan 30 min) beperkt moet blijven. Maar gezien de vele ongelukken die met loopstoelen gebeuren (kinderen zitten ineens hoger en zijn veel sneller) en ouders die ze niet juist gebruiken, lijkt het me wat te ver gaan om deze te promoten op een website als deze. Jammer!

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics