950 video's en producten en 5318 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Flexi Bath, het opvouw badje

Meike heeft het Flexi Bath in huis, hij is fel roze en zelf haar dochter van 2 wil alleen nog maar in dit badje. Het badje kun je inklappen en uitvouwen, waardoor het makkelijk is om op te bergen, maar ook bijvoorbeeld om mee te nemen op vakantie. Hij past zelfs in een weekend tas. Het badje is erg makkelijk schoon te houden. Ook kun je 'm eenvoudig leeg laten lopen, door het stopje onder in het bad te verwijderen. Kijk hier naar de leuke video product review van Meike. - reacties

reacties

Mario Steenvoorden schreef op 16-08-2013:

Mario Steenvoorden

Mario Steenvoorden

Hallo meike, ik reageer even via het profiel van mijn man, maar ik ben kraamverzorgster en ben het badje in een gezin tegen gekomen, en heb hem ook gebruikt maar ik vond het heel onhandig dragen met water erin hoe doe jij dat aangezien je hem ook op de commode gebruikt?

Meike Bisschops schreef op 02-10-2013:

Meike Bisschops

Meike Bisschops

Hoi! Alle badjes zijn gevuld te zwaar om te tillen. Daar moet je of je man lief voor aankijken of even heen en weer lopen met emmers. Ik gebruik ’m in principe alleen in de badkamer, in de douche of op het wastafelblad het meest. Alleen voor het filmpje was de commode handiger.

Patricia schreef op 28-05-2014:

Patricia

Patricia

Wij hebben het flexi badje gekocht voor op vakantie en zijn er erg blij mee. Maar ook met mooi weer zet je hem even snel en makkelijk buiten neer om erin te spatteren. Ons zoontje wilt er bijna niet meer uit!

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics