950 video's en producten en 5318 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

BabyBjorn Draagzak One

Sunseree vertelt haar ervaringen met de draagzak One van BabyBjorn. Ze vindt het erg fijn, zowel binnen als buiten. Binnen als ze een klusje doet en buiten om lekker een frisse neus te halen. Heet is natuurlijk niet niets om al die kilo's mee te zeulen, maar door de banden wordt het gewicht gelijk verdeeld en kun je je kindje, ook al is ze wat zwaarder, makkelijk dragen. Door het hele handige schuif en klik systeem is het eenvoudig aan en af te doen. Je kunt de draagzak zowel op je buik als op je rug dragen. Best uniek. Kijk hier naar de totale review video van de BabyBjorn Draagzak One. - reacties

reacties

MamaS schreef op 03-01-2014:

MamaS

MamaS

Ik kan me echt niet voorstellen dat dit comfortabel zit, je kindje ‘hangt’ echt een beetje aan je. Heb je al eens gekeken naar een draagzak die meer ergonomisch is voor jezelf? Ik heb zelf een Manduca en ik voel mijn kindje niet eens als ik hem draag (ook lange stukken van bijvoorbeeld 2 uur).

Patricia schreef op 28-05-2014:

Patricia

Patricia

Het is niet goed voor de rug van je kindje om van je af te dragen. Je kan op je buik beter naar je toe dragen en anders zoals je in het filmpje deed op je rug.

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics