950 video's en producten en 5343 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Britax Romer Baby Safe Sleeper

De reiswieg van Britax Romer, de babysafe sleeper is in tegenstelling tot de andere autostoeltjes een autostoel waarbij het kindje in plaats van zit, helemaal kan liggen. Dus plat in plaats van half in een zit stand. Dit is een groot voordeel vindt Sophie, want hierdoor kun je je baby lekker laten slapen en liggen als je met de auto ergens naar toe gaat en hoef je ook niet bang te zijn dat je je baby na verloop van tijd uit het zitje moet halen, wat bij de andere autotoeltjes wel moet. Nadeel is dat als je de reiswieg achter in de auto zet, je een rol handdoeken aan de achterkant op de bank moet leggen omdat anders de baby naar achter kan rollen. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de positie van je bank in de auto. De stoel (eigenlijk reiswieg) kan ook eenvoudig op de Bugaboo en andere kinderwagens. Kijk hier naar de totale video review van Sophie. Wellicht helpt deze review video van de Britax Romer Baby Safe Sleeper bij het kopen van een reiswieg. Een reiswieg of reiswieg test is altijd welkom bij zo’n beslissing. Het online kopen van een reiswieg van Britax Romer Baby Safe Sleeper wordt misschien makkelijker door deze review. Mommytalks wenst je veel succes met je aankoop en hopelijk helpt deze Mommytalks review video hierbij. - reacties

reacties

Jopie schreef op 26-01-2014:

Jopie

Jopie

Hallo, Je schrijft dat deze reiswieg op de Bugaboo past en andere kinderwagens. Ik ben benieuwd op welke kinderwagens. Heb je daar dan aparte adapters voor nodig of zitten deze bij de reiswieg? hartelijke groet, JB

Sophie Six schreef op 27-01-2014:

Sophie Six

Sophie Six

Hoi, hij past op de bugaboo bee en cameleon. Daar zijn inderdaad adapters voor te verkrijgen. Op de kinderwagens van britax past hij natuurlijk ook. Ik weet niet welke kinderwagens nog meer adapters hebben voor britax. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen!
Groeten,

Sophie

Carina schreef op 24-05-2014:

Carina

Carina

Hier ook een hele tevreden gebruiker van de Baby Safe Sleeper. Ik hem heb gekocht met het bijhorende onderstel, waar ik ook heel tevreden mee ben. (Met een hand uit te klappen)

Het is ook ideaal als je ergens op bezoek bent en als je baby aan slapen toe is. Dan leg je hem/haar gewoon in de sleeper en je kunt op je eigen tijd dan naar huis toe zonder de baby wakker te maken.

Winkelen vind ik ook ideaal, want je kunt uitgebreid winkelen zonder dat je ongerust hoeft te zijn over de tijd die de baby in de maxicosie mag zitten.

Wij hebben de eerste maanden helemaal geen maxicosie gebruikt, pas toen onze dochter eruit was gegroeid moesten we aan de maxicosie.

Sophie Six schreef op 25-05-2014:

Sophie Six

Sophie Six

Mijn zoon heeft er zelfs tot ruim voorbij 12 maanden erin gelegen in de auto!

Jacqueline schreef op 28-05-2014:

Jacqueline

Jacqueline

Ik wil graag weten hoeveel ruimte hij in neemt in de auto. Er moeten er namelijk nog twee op de achterbank.

Sophie Six schreef op 29-05-2014:

Sophie Six

Sophie Six

Dat is lastig want hij neemt 2 plaatsen in beslag omdat ie overdwars staat.

Mammietalks schreef op 03-08-2014:

Mammietalks

Mammietalks

Hi Marianne, heb je hier wat aan? http://shop.bugaboo.com/INTERSHOP/web/WFS/Bugaboo-Bugaboo_NL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewProduct-Start?SKU=80401BX01&CategoryDomainName=Bugaboo-Accessories&CategoryName=Bugaboo_cameleon_accessories

Ryan schreef op 29-11-2014:

Ryan

Ryan

Hallo, op welke kinderwagens past ie nog meer? Ik heb de babysleeper aangeschaft maar nu zeiden ze bij babypark dat ie alleen past op 1 model van britax verder nergens op. Dus baal nu wel dat ik hem heb gekocht.

Sophie Six schreef op 30-11-2014:

Sophie Six

Sophie Six

Hij past met adapters op de bugaboo cameleon en bee. Misschien ook op andere kinderwagens maar dat weet ik niet.

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics