950 video's en producten en 5414 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Stokke Crusi

Josefine is erg te spreken over haar Stokke Crusi. Wat ze fijn vindt aan de Stokke Crusi is dat je het zit en lig gedeelte dicht bij je kunt halen, zodat je echt contact hebt met je baby. Daarbij kun je hierdoor echt met je baby in een restaurant of op een terras zitten en je baby bij het eten betrekken, door haar aan te schuiven aan tafel. Ook heeft de Crusi een zeer grote opbergruimte, waardoor je er veel boodschappen in kwijt kunt. Het design van de wagen vindt Josefine ook erg mooi, misschien ook omdat het een Noor merk is en Josefine is ook Noors. De kwaliteit voelt erg betrouwbaar aan. Belangrijk bij een kinderwagen is natuurlijk hoe de kinderwagen rijdt, dat doet de Crusi erg goed, behalve op het strand, daar is deze kinderwagen niet helemaal geschikt voor. Josefine is gewoon erg enthousiast over de kinderwagen en zou 'm aan andere moeder absoluut aanraden. Kijk bij deze review video naar haar hele ervaring. - reacties

reacties

Agnesz schreef op 01-03-2014:

Agnesz

Agnesz

Wij hebben ook deze kinderwagen in huis. En hij bevalt ons ook zeer goed. Het fijne vinden wij dat de zitting erg hoog is zodat onze kleine meid in een restaurant gewoon bij ons aan tafel kan zitten. Voor een babystoel is ze namelijk nog te jong. Dan is deze wandelwGen echt een uitkomst. Hij is makkelijk in en uit elkaar te klappen. Wel hebben wij een aantal kleine mankementen aan de wagen gehad. Maar deze zijn heel goed opgelost door stokke. Als ik nogmaals een keuze moest maken zou ik weer kiezen voor de crusi ook al is het niet de goedkoopste wagen.

mariska schreef op 02-02-2016:

mariska

mariska

Super mooie wagen. Wij hebben een paarse Stokke Crusi! Helaas is de duwstang defect geraakt. Ik was in de veronderstelling dat ik de wagen had aangemeld op de site voor een jaar extra verlening. Dat heb ik dus niet goed gedaan. De duw stang is naar 2 jaar kapot gegaan vind ik bizar dat het gebeurd maar helaas. Nu is mijn garantie net 4 dagen verlopen en heb ik die jaar extra garantie dus niet! Conclusie de duw-stang reparatie kosten moet ik zelf betalen. Ik vind dit geen stijl van Stokke!! Tip mensen die een STOKKE kopen dubbel check je garantie aanvraag op de site dat had mij nu geen problemen op geleverd…beter nog koop geen dure STOKKE wagen kopen de kwaliteit laat te wensen over. Jammer!

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics