878 video's en producten en 1063 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Greentom Upp review video door Patricia

Patricia vertelt over haar ervaring met de Greentom Upp kinderwagen. Wat Patricia erg fijn vindt is het de eerste 100% groene kinderwagen van de wereld is. De Greentom Upp is namelijk volledig gemaakt van gerecycled plastic en de zitting is gemaakt van petflessen. De zwenkwieltjes maken het gemakkelijk om over verschillende ondergronden te wandelen, vindt Patricia. De kinderwagen, of buggy, is erg licht en makkelijk in en uit te klappen. Hierdoor kan hij makkelijk meegenomen worden. De ruime zitting vindt Patricia wat minder, omdat hij er een beetje uitzakt, maar de bewegingsruimte voor haar zoontje maakt dit goed. Kijk naar deze Greentom Upp review video en zie haar ervaringen, wellicht is dit iets voor jou? Met behulp van deze review video over de Greentom Upp kinderwagen wil Mommytalks jou helpen met het maken van een aankoopbeslissing. Het is altijd fijn om de meningen van andere moeders te horen en een Greentom Upp kinderwagen test of een review video over de Greentom Upp kinderwagen helpt jou wellicht bij het maken van een keuze. Mommytalks hoopt jou hierbij te helpen met behulp van deze review video en heel veel succes bij het maken van een keuze - reacties

reacties

Mariska van Lochem schreef op 21-03-2016:

Mariska van Lochem

Mariska van Lochem

Leuke wagen. Fijn dat het een milieu bewuste wagen is en niet zo zwaar. Ideaal. En wat goed om te zien dat die wieltjes zo goed rijden op al die keien! Lijkt me wen geweldige wagen. Groetjes mariska giulianojazzlyna

Dorine schreef op 21-03-2016:

Dorine

Dorine

Wauw, die oranje kleur is echt heel vrolijk! Bedankt voor de review. Lijkt me een fijne buggy! Mijn dochtertje is volgens mij bijna even oud als jouw zoontje en ook niet zo groot maar beweegt ook graag. Bovendien lijkt het mij erg fijn een buggy te hebben die zo makkelijk in- en uitklapt aangezien ik veel last van mijn gewrichten heb. Ideale wagen dus.

Oedske Osinga schreef op 21-03-2016:

Oedske Osinga

Oedske Osinga

Eindelijk een duurzame kinderwagen!! Ik vind het belangrijk dat we zo min mogelijk bijdragen aan de “plastic soup” in de zeeën, zodat de generatie die we nu rondrijden in onze kinderwagens ook op latere leeftijd nog kan genieten van de aarde. Daarnaast moet een kinderwagen natuurlijk ook lekker rijden en licht sturen. Zo te zien voldoet de GreenTom Upp daaraan :-)

Stieneke Jonker schreef op 21-03-2016:

Stieneke Jonker

Stieneke Jonker

Zoooo klein dat die wagen opgevouwen kan worden, daar word je toch gelukkig van! Compact, veilig en milieu bewust, Mason and I LOVE IT!

An V schreef op 21-03-2016:

An V

An V

Het feit dat het gerecyceld materiaal is en het allerbelangrijkste,het geringe gewicht.Heerlijk er op uit maar je sjouwt je geen breuk aan de buggy.

Debbie schreef op 21-03-2016:

Debbie

Debbie

Prachtige kleur voor zo’n mooie GREEN wagen!

Miekske Dingens schreef op 21-03-2016:

Miekske Dingens

Miekske Dingens

Voor ons is het belangrijk dat het van materiaal komt dat een nieuw leven krijgt. Zo gaat alles weer wat langer mee. Wat nog leuk is, is het gewicht, want dat doet veel hoor! Daarom heel graag een kansje voor deze mama!

anne zonneveld schreef op 24-03-2016:

anne zonneveld

anne zonneveld

Voor ons is het belangrijk dat hij licht is in gebruik en makkelijk in te klappen, je weet niet hoe vaak ik heb staan hannesen met onze buggy om hem in te klappen pfff ik heb hem een paar weken geleden zelfs kapot gemaakt met inklappen :( ook zou het ideaal zijn voor bij ons in de bakfiets, de buggy die we nu hebben past er niet in dus als ik dan ergens naar toe ga moet ik de hele tijd me dochtertje dragen, op vakantie zou hij ook van pas komen aangezien we gaan kamperen! hij neemt weinig ruimte in beslag waardoor we meer TROEP kunnen meenemen haha
gr anne

Ivo Pepelsstein schreef op 26-03-2016:

Ivo Pepelsstein

Ivo Pepelsstein

Dat hij licht is voor mijn vrouwtjes chronische rugklachten en top dat hij in de auto past naast de grote kinderwagen van nummer 2

Cindy jerhanion schreef op 31-03-2016:

Cindy jerhanion

Cindy jerhanion

Wow!! Stabiel , Comfortabel en multifunctioneel en eenvoudig en in klapbaar en en hippe uitstraling Wow! Daar wordt ik als mama blij van net als zoontjelief! Kijk maar !♡♡ nr 1

Jan de Bijl schreef op 31-03-2016:

Jan de Bijl

Jan de Bijl

In de tijd dat ik kleine kinderen had, bestonden er nog niet van deze mooie wagens. De wendbaarheid van deze lichtgewicht kinderwagen spreken mij erg aan. Als ‘oudje’ onder de reactie-gevers vind ik het duurzame karakter van deze prachtige wandelwagen ook belangrijk. Immers (klein-)kinderen hebben de toekomst.

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics