878 video's en producten en 1063 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Greentom Upp review video door Bibi

Bibi vertelt over haar ervaringen met de Dutch design Greentom Upp. Bibi vindt het erg belangrijk dat ze rekening houdt met het milieu en ze haar bijdrage levert. De buggy van Greentom is helemaal gemaakt van gerecycled materiaal. De zitting is bijvoorbeeld gemaakt van petflessen. In eerste instantie vond Bibi de buggy wat plastic aanvoelen, maar dat gevoel was al vrij snel weg. De buggy is niet zo zwaar en erg eenvoudig in te klappen, aan de ene kant zit een draaiknop en de ander kant een knop om in te klappen. De buggy rijdt soepel en doet het goed op verschillende ondergronden. De opbergruimte is wel erg klein, maar hierdoor stoot je je voeten niet en kun je doorstappen. Ook is er niet echt een slaapstand. Maar Bibi is wel erg tevreden over deze buggy. Kijk hier naar haar ervaring in deze Greentom review video en kijk of de Greentom Upp iets voor jou is. De Greentom Upp heeft overigens de Innovation Award op de Kind&Jugend beurs in Keulen gewonnen. Mommytalks wilt jou helpen met het maken van een aankoopbeslissing. Door deze review video van de Greentom Upp kinderwagen wil Mommytalks dit voor jou gemakkelijker maken. Een Greentom Upp kinderwagen review of Greentom Upp kinderwagen test is altijd handig bij zo’n moeilijke beslissing. Het online kopen van een Greentom Upp wordt misschien makkelijker door deze review. Mommytalks heeft een aantal reviews gemaakt over deze kinderwagen gemaakt. Mommytalks wenst je veel succes met je aankoop! - reacties

reacties

Bibi Warmerdam schreef op 04-12-2014:

Bibi Warmerdam

Bibi Warmerdam

Update: Als we op stap gaan kiezen we altijd deze buggy boven onze andere buggy omdat hij zo fijn en soepel rijdt. We krijgen veel complimenten over hoe mooi hij is.

Laura schreef op 21-03-2016:

Laura

Laura

Ik vind het belangrijk dat een wagen licht is en klein opvouwbaar. Daarnaast is het ook belangrijk dat er geen giftige stoffen in zitten, want de doet immers je belangrijkste bezit er in :)

marlies mols schreef op 21-03-2016:

marlies mols

marlies mols

ik kan me het meest vinden in al de argumenten die in deze video worden toegelicht, voor een lief klein wonder dat in oktober wordt verwacht een heel mooi kraamkado

Brenda verhorevoort schreef op 21-03-2016:

Brenda verhorevoort

Brenda verhorevoort

Deze GREEN TOM upp is super klein en compact te maken, erg handig als je net zoals ons niet een heel grote auto hebt….met 3 kindjes neem je namelijk al snel een hoop mee :-D onze kofferbak zit nu dan met onze wandelwagen meteen helemaal vol…..extra spulletjes gaan vaak onder de voetruimte van de kindjes, wat ook weer niet altijd even comfortabel is!
Dus dat is voor ons een belangrijk puntje, daarnaast is de buggy makkelijk te besturen, ook niet onbelangrijk als je 2 drama schoppende kindjes naast je hebt lopen ;-)

Het lijkt ons een ideale buggy, die perfect in ons gezinsplaatje past <3

Daarom zou ik graag mee willen doen voor onze dochter Bobbi die volgende week alweer 1 jaar word 🎉🎉🎉

Brenda verhorevoort schreef op 21-03-2016:

Brenda verhorevoort

Brenda verhorevoort

Deze GREEN TOM upp is super klein en compact te maken, erg handig als je net zoals ons niet een heel grote auto hebt….met 3 kindjes neem je namelijk al snel een hoop mee :-D onze kofferbak zit nu dan met onze wandelwagen meteen helemaal vol…..extra spulletjes gaan vaak onder de voetruimte van de kindjes, wat ook weer niet altijd even comfortabel is!
Dus dat is voor ons een belangrijk puntje, daarnaast is de buggy makkelijk te besturen, ook niet onbelangrijk als je 2 drama schoppende kindjes naast je hebt lopen ;-)

Het lijkt ons een ideale buggy, die perfect in ons gezinsplaatje past <3

Daarom zou ik graag mee willen doen voor onze dochter Bobbi die volgende week alweer 1 jaar word 🎉🎉🎉

Fenna tolk schreef op 21-03-2016:

Fenna tolk

Fenna tolk

Vind het belangrijk dat die licht en compact is.(vooral als je geen auto hebt) .. Ik heb bij mn vorige dochtertje altijd een buggy op een buggy drager gehad levens gevaarlijk die viel er af tijdens het fietsen tegen een auto beide goed geschrokken… Deze topper past met gemak in mn grote fietsmand en zo kan ik overal heerlijk met mn kleine meid van een half jaar heen 😁😁 van kinderboerderij tot boodschappen in dorp jeeeeeej deze mama word al blij van de gedachten laat staan als mn naam uit uw hoge hoed mag komen 😁😁 dan spring ik met mn twee meiden een gat in de lucht 😁😁 #duimen

Dorine schreef op 21-03-2016:

Dorine

Dorine

Grappig dat bij deze video de meeste comments staan :) Ik vind alle 3 de video’s prima qua toelichting. Ik heb het ook al bij de andere 2 video’s gezegd maar deze buggy zou echt ideaal voor mij zijn gezien het gemak van in- en uitklappen in combinatie met mijn fysieke gesteldheid. Ik sta nu soms te ploeteren achter/naast de auto om de huidige buggy (die al heeeeeeeeel oud is en nodig vervangen moet worden maar vanwege ww-status helaas nog niet mogelijk) uit te klappen en later weer in te klappen. Jammer dat de opbergruimte niet zo groot is maar inderdaad, bij mijn buggy stoot ik vaak tegen het opbergmandje aan. Dan ga je er wat verder vanaf lopen en dat ziet er niet bepaald charmant uit ;) Ik wilde eerst een buggy met goede slaapstand maar onze dochter van net 1 jaar wil toch alles zien dus dat is niet zo belangrijk meer. Kortom; deze buggy past het allerbeste bij ons :D

Oedske Osinga schreef op 21-03-2016:

Oedske Osinga

Oedske Osinga

Eindelijk een duurzame kinderwagen!! Ik vind het belangrijk dat we zo min mogelijk bijdragen aan de “plastic soup” in de zeeën, zodat de generatie die we nu rondrijden in onze kinderwagens ook op latere leeftijd nog kan genieten van de aarde. Daarnaast moet een kinderwagen natuurlijk ook lekker rijden en licht sturen. Zo te zien voldoet de GreenTom Upp daaraan :-)

Stieneke Jonker schreef op 21-03-2016:

Stieneke Jonker

Stieneke Jonker

Als een buggy lekker soepel rijd ben ik al een hele blije moeder!
En Mason natuurlijk een hele blije baby! Complimenten voor het filmpje, hartstikke leuk!

Caroline schreef op 21-03-2016:

Caroline

Caroline

Handig in gebruik, veiligheid, ook te gebruiken met het openbaarvervoer, comfort en makkelijk op te bergen.

Caroline schreef op 21-03-2016:

Caroline

Caroline

Voor ons is de Greentom UPP echt super handig omdat wij veel met de trein reizen en veel wandelen.

Groet,
Caroline Samsen

Tamara Vreeburg schreef op 21-03-2016:

Tamara Vreeburg

Tamara Vreeburg

Jaaaa, nu wordt het wel echt interessant… We zijn op zoek naar een simpele buggy nu onze tweede op komst is. Wat me echt in deze buggy aantrekt is dat hij lekker licht is en toch stevig lijkt. Als kinderergotherapeut ben ik altijd wel kritisch naar het zitgedeelte, maar die oogt prima, zeker voor een kind met een goede zitbalans.
Mooie review!

Marlies schreef op 21-03-2016:

Marlies

Marlies

Woehoeee, komt perfect uit deze win actie! Julian word in mei grote broer en zijn op zoek naar een buggy die makkelijk in gebruik is, zodat mijn schoonouders er ook makkelijk mee weg kunnen en een buggy die licht is en klein word in ingeklapte positie en toch stevig. Dit lijkt me een zeer geschikte buggy die aan alle eisen voldoet. Helemaal perfect dat de buggy van gerecycled materiaal word gemaakt. Wie weet van onze petflessen.

Annemarie Vrijdag schreef op 22-03-2016:

Annemarie Vrijdag

Annemarie Vrijdag

Ik vind het belangrijk dat de wagen compact op te vouwen is. Helemaal met een peuter en een baby van 6 weken. Als ik dan op stap ga met mijn Renault Twingo heb ik alle ruimte nodig

Anne schreef op 22-03-2016:

Anne

Anne

Als en inwoner van Amsterdam ik vind de meest belangrijk ding in een buggy is een soupel beweging. Ik maak vaak gebruik van openbaarvervoer en een goed beweging in kleine ruimte “is a must!”

Marita schreef op 25-03-2016:

Marita

Marita

Ziet er een heel handige kinderwagen uit, ideaal om met mijn kleinkind naar buiten te gaan voor een frisse neus. Ideaal omdat ie niet zwaar is, en ook nog eens goed voor het milieu

Ivo Pepelsstein schreef op 26-03-2016:

Ivo Pepelsstein

Ivo Pepelsstein

Top Dat hij licht is voor mijn vrouwtjes chronische rugklachten en top dat hij in de auto past naast de grote kinderwagen van nummer 2

Cindy jerhanion schreef op 31-03-2016:

Cindy jerhanion

Cindy jerhanion

Wow!! Stabiel , Comfortabel en multifunctioneel en eenvoudig en in klapbaar en en hippe uitstraling Wow! Daar wordt ik als mama blij van net als zoontjelief! Kijk maar !♡♡

Therèse schreef op 31-03-2016:

Therèse

Therèse

Wij hebben al een Greentom en zijn hier heel blij mee. Maar inmiddels heeft onze zoon een zusje gekregen (ze schelen 14 maanden) en merken we dat als we met z’n vieren op stap zijn de tweelingwagen niet altijd handig is. De Greentom is wendbaar, stevig en makkelijk in gebruik. Een tweede Tom komt ons zeer goed van pas, aangezien we daarmee – op een milieuvriendelijke manier – een stuk mobieler zijn en het een hoop ‘gesjouw’ scheelt. Bovendien wil je écht met de Tom gezien worden!

Daisy van Zimmeren schreef op 31-03-2016:

Daisy van Zimmeren

Daisy van Zimmeren

het zeer mooi stabiele confortabele,mooie gave stoere lekkere onwijs leuke kinderwagen.
wat zal mijn zoontje er in glimlachen en er heerlijk in zitten. wat zou hij ee van genieten en wat gaan papa en mama genieten van zo mooie kinderwagen. daar worden papa en mama onwijs blij en wat zullen wij het goed kunnen gebruike zo goede wagen. aangezien mama geen rijbewijs heeft en alles lopend doet door weer en wind.
wij gaan onwijs hard duimen tot de duimen er af vallen!
want dat is het waard voor deze hippe leuke stoere gave confortabele mooie lekkere wagen

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics