878 video's en producten en 1063 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Greentom Upp review video door Shaorui

Shaorui vertelt over haar ervaringen met de 100% groene Greentom Upp buggy. Omdat Shaorui graag bewust bezig is het milieu en de natuur, vindt ze het een groot pluspunt dat de Greentom Upp van gerecycled materiaal gemaakt is. Dat haar zoontje nog wel eens wat hangt in de kinderwagen vindt Shaorui wat minder, maar de pluspunten wegen zwaarder. De Greentom Upp is 100% groen en hierdoor super licht, dit maakt de buggy makkelijk wendbaar en makkelijk om mee te nemen in de auto. Bekijk hier de review video van Shaorui, wie weet is dit wel dé ideale kinderwagen voor jou? Deze review video over de Greentom Upp kinderwagen laat zien wat deze moeder ervan vindt. Wellicht helpt deze review jou bij het maken van een aankoopbeslissing, wanneer je op zoek bent naar de beste kinderwagen. Deze kinderwagen is 100% groen en dus milieuvriendelijk. Een Greentom Upp kinderwagen test of een review video over de Greentom Upp kinderwagen is altijd handig. Mommytalks wenst jou veel succes! - reacties

reacties

Fenna tolk schreef op 21-03-2016:

Fenna tolk

Fenna tolk

Vind het belangrijk dat die licht en compact is.(vooral als je geen auto hebt) .. Ik heb bij mn vorige dochtertje altijd een buggy op een buggy drager gehad levens gevaarlijk die viel er af tijdens het fietsen tegen een auto beide goed geschrokken… Deze topper past met gemak in mn grote fietsmand en zo kan ik overal heerlijk met mn kleine meid van een half jaar heen 😁😁 van kinderboerderij tot boodschappen in dorp jeeeeeej deze mama word al blij van de gedachten laat staan als mn naam uit uw hoge hoed mag komen 😁😁 dan spring ik met mn twee meiden een gat in de lucht 😁😁 #duimen

Dorine schreef op 21-03-2016:

Dorine

Dorine

Leuk dat de wagen zo “milieubewust” is, zo lever ik ook wel graag een bijdrage aan het milieu. Maar voor mij is het allerbelangrijkste dat de buggy makkelijk te gebruiken is, d.w.z. makkelijk in en uit te klappen en wendbaar. Bovendien zeggen alle testmoeders dat ie op elke ondergrond makkelijk rijdt en dat is ook wel belangrijk. Ik duw me met onze oude buggy helemaal te pletter en hoop dus ook dat het lot me gunstig gezind zal zijn en ik straks achter deze buggy mag lopen :)

Oedske Osinga schreef op 21-03-2016:

Oedske Osinga

Oedske Osinga

Eindelijk een duurzame kinderwagen!! Ik vind het belangrijk dat we zo min mogelijk bijdragen aan de “plastic soup” in de zeeën, zodat de generatie die we nu rondrijden in onze kinderwagens ook op latere leeftijd nog kan genieten van de aarde. Daarnaast moet een kinderwagen natuurlijk ook lekker rijden en licht sturen. Zo te zien voldoet de GreenTom Upp daaraan :-)

Stieneke Jonker schreef op 21-03-2016:

Stieneke Jonker

Stieneke Jonker

Ik vind het heel belangrijk dat een kinderwagen veilig is en makkelijk te vervoeren. En natuurlijk dat Mason lekker comfortabel rondgereden wordt.

Debbie schreef op 21-03-2016:

Debbie

Debbie

Wat een ideale wagen! En nog GREEN ook!! Voor m’n kleine man is dit echt ideaal. Lekker comfortabel zitten en slapen in de wagen staat op nr 1 als wij een wagen willen.

Iolaïna schreef op 21-03-2016:

Iolaïna

Iolaïna

Wat vind ik belangrijk? Dat een wagen lang meegaat en lichtgewicht is. Ook makkelijk en klein inklapbaar en natuurlijk dat hij heerlijk rijd!

Sabrina Snels schreef op 25-03-2016:

Sabrina Snels

Sabrina Snels

Ik vind een slaapstand heel belangrijk bij een wagen. Dat hij niet na 3x gebruiken gebreken gaat vertonen, dat hij een kap heeft, dat hij licht is en compact en dat je een leuk kleurtje kunt kiezen. Dat deze wagen milieuvriendelijk is, is een hele leuke bijkomstigheid.

Ivo Pepelsstein schreef op 26-03-2016:

Ivo Pepelsstein

Ivo Pepelsstein

Dat hij licht is voor mijn vrouwtjes chronische rugklachten en top dat hij in de auto past naast de grote kinderwagen van nummer 2

Rosalind schreef op 28-03-2016:

Rosalind

Rosalind

Looks perfect and lightweight, not too big. Perfect for airports and getting round THE Kruidvat

Cindy jerhanion schreef op 31-03-2016:

Cindy jerhanion

Cindy jerhanion

Wow!! Stabiel , Comfortabel en multifunctioneel en eenvoudig en in klapbaar en en hippe uitstraling Wow! Daar wordt ik als mama blij van net als zoontjelief! Kijk maar !♡♡

Sabine Hensens schreef op 31-03-2016:

Sabine Hensens

Sabine Hensens

Deze GreenTom lijkt me IDEAAL!! Heel klein in te klappen dus makkelijk mee te nemen en wat een uitvinding….Gemaakt van gerecycled materiaal!! Dat is natuurlijk ook een goede ontwikkeling.

Helma Keijzer schreef op 31-03-2016:

Helma Keijzer

Helma Keijzer

super cool! Zo’n hip karretje moet wendbaar zijn en makkelijk in te klappen.. ik doe graag mee

Daan Moerland schreef op 01-04-2016:

Daan Moerland

Daan Moerland

Onwijs gave mooie en praktische buggy zeg ! ik ben een trotse papa maar onze tweedehandse buggy is voor mij een ramp ! ik kan er niet achter lopen want dan stoot ik constant me voeten dus als ik er achter loop loop ik er eigenlijk naast, dan houd ik de buggy vast met 1 hand en moet ik er naast gaan lopen. ik vind dit als trotse vader zijn echt heel jammer ! hij ziet er ook voor kindjes erg comfortabel uit en dat is toch wat ieder kindje verdiend het beste en het mooiste! ook dat je hem kan inklappen tot een klein pakketje spreekt me erg aan omdat als we de buggy die we nu hebben inklappen heel de achterbak al vol ligt. ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te doen zodat ik als trotse papa achter de wagen kan lopen ipv ernaast en dat mn vriendin ook eens de handen vrij kan hebben ! dit zou een onwijs mooi kado zijn en ik zou er onwijs gelukkig mee zijn

miranda schreef op 01-04-2016:

miranda

miranda

wauw wat een handige gave wagen en zeer praktische
ik zoek een makkelijk wagen voor effe vlug mee en een klein pakketjes is als je hem inklapt naar het ziekenhuis te nemen onze zoontje van 4 maanden heeft helaas de zeldzame syndroom van wiliams

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics