950 video's en producten en 5342 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Gazelle Cabby bakfiets review video

Anne vertelt haar ervaringen met de Gazelle Cabby. Ze vindt deze bakfiets in één woord geweldig! De bak is afneembaar en inklapbaar. De fiets is licht en veilig. Met de Maxi-Cosi adapters kan ze ook haar kleine baby mee nemen op de fiets. Op het bankje zitten 3 veiligheidsgordeltjes, er is ruimte voor 2 kindertjes, maar als ze er één vervoert kan deze makkelijk in het midden zitten. De fiets is heel erg wendbaar waardoor je het gevoel hebt dat je op een gewone fiets fietst in plaat van een grote logge bakfiets. Met de 7 versnellingen kun je elke brug op fietsen. De fiets is niet goedkoop, maar het is het wel waard omdat je er zoveel plezier uit haalt. Wellicht helpt deze review video over de Gazelle Cabby bij het kopen van een fiets. Een Gazelle Cabby fiets review Gazelle Cabby fiets test is altijd welkom bij zo'n moeilijk beslissing. Het online kopen van Gazelle fiets wordt misschien makkelijker door deze review. Mommytalks wenst je veel succes met je aankoop en hopelijk helpt deze Mommytalks review video hierbij. - reacties

reacties

Tamara Vreeburg schreef op 21-03-2016:

Tamara Vreeburg

Tamara Vreeburg

Anne, ik vroeg mij af of je denkt dat opa’s en oma’s hier ook snel mee leren fietsen. De bedoeling is dat de aanschaf van deze fiets, ook de mogelijkheden vergroot om twee kindjes mee te nemen straks. :)
Groetjes, Tamara

Mammietalks schreef op 22-03-2016:

Mammietalks

Mammietalks

Hi Tamara! Anne heeft via ons haar reactie gegeven: “Beste Tamara, de fiets is heel wendbaar en licht en door de zadelpen eenvoudig van hoogte te veranderen. De opa’s en oma’s van onze kinderen rijden zonder problemen weg op de Gazelle Cabby. De enige uitdaging zit in het op de standaard zetten van de fiets met (grotere) kinderen erin. Als je beide poten van de standaard goed op de grond zet en met één voet de standaard tegenhoudt als je de fiets naar achteren trekt, lukt het probleemloos maar ik blijf het lastig en zwaar vinden. Eén van de oma’s van onze kinderen ervaart dezelfde uitdaging en die zet de fiets tegen de muur, haalt de kinderen eruit en zet dan de fiets op de standaard. Wij zijn super tevreden over de Gazelle Cabby. Succes met de keuze en alvast veel plezier! Groet, Anne”

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics