950 video's en producten en 5344 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Fietsfabriek PAM duo

Bella vertelt haar ervaringen over de PAM duo fiets van de Fietsfabriek. Ze is vooral tevreden over de fiets omdat deze fietst als een normale fiets (door de 5 versnellingen) en er toch 2 kinderen achterop kunnen, de fiets is namelijk verlengd. Er zit een mand voorop en hij is super stevig. Je kunt eventueel ook een zitje bij het stuur plaatsen. Achterop kun je vanaf 2 jaar. Kijk hier naar Bella's video review. Mommytalks helpt graag andere moeders door review video’s te maken om zo de aankoopbeslissing gemakkelijker te maken. Deze review video over de duo fiets van PAM kan jou helpen bij het maken van een keuze. Het is altijd lastig om een goede duo fiets te vinden. De mening van een andere moeder is altijd handig. Deze moeder heeft de duo fiets van PAM uitgeprobeerd en deelt graag haar ervaringen over de duo fiets met jou. Mommytalks wenst jou heel veel succes bij het maken van een aankoopbeslissing. - reacties

reacties

Meike Bisschops schreef op 19-03-2013:

Meike Bisschops

Meike Bisschops

Wow wat een coole fiets!! Ik twijfel al zo lang over wel/niet een bakfiets, maar vind het van die ondingen. Dit is natuurlijk een super goed alternatief en fijn dat hij niet zwaar fietst.

Suzanna schreef op 27-08-2013:

Suzanna

Suzanna

ooo deze zou denk ik veel handiger zijn als een bakfiets net ff iets compacter…..een bakfiets heb ik al en denk niet dat ikme man zo gek krijg om de bakfoets in te ruilen voor deze :(

Bella schreef op 03-09-2013:

Bella

Bella

Hi Suzanna, sorry dat ik zo laat reageer, maar inderdaad, ik ben ook zo blij met deze fiets, vooral omdat ik ‘m ook gebruik als ’normale’ fiets. Bakfiets vind ik te groot om lekker op te fietsen, maar is wel fijn als je meerdere kids bijvoorbeeld ophaalt op school, maar inderdaad het is een top fiets, beste aankoop vind ik zelfs, al is het een behoorlijke investering. Wel veel bekijks.. ;-)

Bella schreef op 22-11-2013:

Bella

Bella

Hi Tamara, ik denk het wel, al heb ik dat met 2 kindjes natuurlijk nooit hoeven doen. Misschien kun je het voor de zekerheid eerst het beste vragen aan een fietsenmaker, die zullen er toch wel echt verstand van hebben.. ;-) Het is overigens echt een goede fiets, staat al jaren buiten, en er is nooit iets mee aan de hand. Succes met je keuze. Als we met meer kindjes fietsen, gebruiken we altijd de bakfiets. Al vind ik die weer moeilijk om op te fietsen, laat ik liever aan mijn man over.

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics