935 video's en producten en 1068 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Babboe Big e-power

Merel heeft de Babboe bakfiets met trapondersteuning. Heerlijk om niet te hoeven trappen op zo'n zware bakfiets. Het hele gezin kan erin, Marijn en de honden. Enige lastige is dat de bakfiets best hoog is, waardoor je een stukje moet tillen. Maar aangezien Merel de bakfiets erg vaak gebruikt en een tentje heeft tegen de regen is ze erg tevreden. Wellicht helpt deze review video over de Babboe Big e-power elektrische bakfiets jou bij het maken van een aankoopbeslissing. Een moeder die een elektrische bakfiets test en een review video maakt over deze elektrische bakfiets is altijd handig bij het maken van een beslissing. Deze moeder deelt graag haar ervaringen over de Babboe Big e-power elektrische bakfiets. Mommytalks wenst je veel succes bij het maken van een aankoopbeslissing. - reacties

reacties

Wendy schreef op 27-11-2012:

Wendy

Wendy

Hoi Merel…leuk filmpje..wij hebben ook zitten kijken voor een bakfiets, maar wat ik me afvroeg is: kan de fiets door een normale deuropening? wij hebben nl een schuurtje waar hij dan in zou moeten en dat is een normale deur als ingang. groetjes wendy

Bella schreef op 05-12-2012:

Bella

Bella

Hi Wendy, ik zag je berichtje, wij hebben geen Babboe, maar een bakfiets van bakfiets.nl, deze is zo tussen de 80 en 90 cm breed. Zelf vind ik het erg moeilijk om op te fietsen, maar mijn man vindt het heerlijk, lekker met de kids voorin.. Ik denk niet dat ie door een normale deur kan, wellicht wel met een wat passen en meten.. ;-) maar er zijn ook smallere bakfietsen, ik zag een paar foto’s ook hier op de site. He, misschien kun je wel een proefrit maken? Kun je het meteen zelf testen, of heeft iemant anders in de buurt een bakfiets? Succes ermee!

Merel schreef op 06-12-2012:

Merel

Merel

Hi Wendy, de bakfiets is in totaal 95 cm breed. De bak zelf is iets kleiner, maar er zitten ook stootbeugels om de wielen heen. Het fietsen met drie wielen is inderdaad heel anders dan met een gewone fiets; in het begin voelt het heel onnatuurlijk, maar het went snel genoeg. Succes met je keuze!

Merel schreef op 21-04-2015:

Merel

Merel

Hoi Ria, als je de bakfiets nieuw koopt, kost hij iets meer dan 1600 euro. Babboe verkoopt ook wel eens showmodellen, kan erg interessant zijn!

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics