950 video's en producten en 5343 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Wheely Bug Tiger

Evelijn heeft voor haar dochtertje Pomme voor haar eerste verjaardag de Wheely Bug Tiger Mini gekocht. Eerst gebruikte Pomme het nog als een loopwagentje, maar nu rijdt ze erop door het huis. Het leuke aan de Wheely Bug vindt Evelijn het design, het materiaal en dat de wieltjes alle kanten op gaan. - reacties

reacties

Bella schreef op 15-01-2013:

Bella

Bella

Wat een leuke video, ziet er inderdaad erg strak uit, mooie materialen. Is het ‘tijgerspul’ waar ze op zit zacht of hard?

Noortje van Boxtel schreef op 16-01-2013:

Noortje van Boxtel

Noortje van Boxtel

Mijn jongste zoontje had deze wheely bug tiger gekregen toen hij 1 jaar werd, maar was er toen nog wat bang voor. Zijn broertje van toen 4 jaar heeft er wel veel op rond gecrost. Inmiddels is mijn jongste zoontje 2 en is hij er ook gek op! Naar mijn mening is vooral het wendbare van dit speelgoed het meest prettige.

Rosalind schreef op 21-11-2013:

Rosalind

Rosalind

We got a mouse for our daughter for her first birthday too, she loves it, although they are expensive they are well worth the price :)

Evelijn schreef op 22-11-2013:

Evelijn

Evelijn

Hij blijft leuk, zelfs nu ze bijna 3 jaar oud is! Echt een top koop en kan het iedereen met kleine kinderen aanraden.

Hille schreef op 29-01-2016:

Hille

Hille

Goed om te lezen. Bij ons met 1 jaar enorm gebruikt om mee te lopen. Toen hij dat eenmaal kon, wou hij er niets meer van weten. Nu is hij 15 maanden en staat hij een tijdje op zolder om weer als nieuw tevoorschijn te komen. Want erop zitten, was nooit een succes, hij liet zich meteen er van af glijden. Misschien over een paar maandjes dat het ook zo’n succes wordt!

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics