878 video's en producten en 1063 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Ed de slak review door Miriam

Miriam vertelt over hun nieuwe 'gezinslid' ED, de slak. Haar kinderen zijn erg blij met ED, ED kan namelijk in wel 7 kleuren veranderen als je hem in zijn kopje knijpt. Het nachtlampje is eenvoudig op de laden door een kabeltje. De voelsprieten van ED geven ook nog eens licht in het donker, zodat hij terug te vinden is door de kinderen. Bekijk hier de review van Miriam. Mommytalks helpt graag moeders met het maken van een aankoopbeslissing. Deze review video over het nachtlampje Ed de slak van Jippie’s kan jou helpen bij het maken van een keuze. Ed de slak is een leuk nachtlampje voor kinderen. Deze moeder deelt haar ervaringen over het nachtlampje Ed de slak met jou. Hopelijk helpt deze Mommytalks review video jou en Mommytalks wenst je veel succes bij het maken van een aankoopbeslissing. - reacties

reacties

marlies mols schreef op 05-01-2016:

marlies mols

marlies mols

voor een jarige kleindochter is dit wel een heel origineel kado, vooral de lila slak is echt cool

Mieke Stam schreef op 05-01-2016:

Mieke Stam

Mieke Stam

Ik denk dat Xander hem steeds van kleur gaat laten veranderen, hij is gek op oranje en groen en blauw dus geweldig als hij kan wisselen :D Mieke Stam

Sandra Molendijk schreef op 05-01-2016:

Sandra Molendijk

Sandra Molendijk

WOW wat is ED gaaf!!!!!! Mijn 2 meiden zouden hem GROEN & PAARS laten branden omdat dit hun lievelingskleuren zijn

Demi schreef op 05-01-2016:

Demi

Demi

Super leuke slakjes!! Ik zou ED licht/donder blauw laten branden!

RianneW schreef op 05-01-2016:

RianneW

RianneW

Ed zou wel een hele goede vriend van onze dochter kunnen worden! Ze heeft nu al een poos een nachtlampje, maar deze werkt helaas niet goed meer. Hij flikkert veel, waardoor ze het ook weer niet prettig vindt met dit lampje aan. Want aan/uit wordt ze bang van. Wat gezellig dat Ed kan veranderen en wat goed dat er aan het milieu wordt gedacht!

desiree kulsdom schreef op 05-01-2016:

desiree kulsdom

desiree kulsdom

Oh die is leuk zeg. Onze dochter heeft vorig jaar een echte slak gehad als huisdier (deze was per ongeluk mee teruggekomen van vakantie in zeeland) ze noemde hem slakkie, maar helaas is hij op een dag ontsnapt en hebben hem nooit meer gezien. Dus deze slak Ed zou een goede vervanger zijn voor slakkie. Hij kan in haar lievelings kleur PAARS veranderen dus dat maakt alles weer goed denk ik.

esther schreef op 05-01-2016:

esther

esther

Echt een leuke slak! Ik denk dat mijn zoontje voor rood zal gaan of oranje. Heel leuk dit zeg

Monique Alys schreef op 05-01-2016:

Monique Alys

Monique Alys

Wat is hij leuk!!!!! Ik ben dol op slakjes en mijn dochter op bedlampjes dus dit is een geweldige combinatie. Ik denk dat we samen zullen kiezen om hem paars te laten branden.

Wil Visser schreef op 08-01-2016:

Wil Visser

Wil Visser

Hij is echt schattig! Ik zou hem groen laten branden, de kleur van m’n dochters ogen EN de kleur van de jurk van haar lievelingsprinses Tiana (van Disneys Prinses en de Kikker)

Susanne schuring schreef op 08-01-2016:

Susanne schuring

Susanne schuring

Wauw onze dochter yara zou de paarse ED de slak fantastisch vinden zo als ze zelf zou zeggen :-) ze zal hem in alle kleurtjes mooi vinden maar vooral de paarse denk ik!

Wendy schreef op 08-01-2016:

Wendy

Wendy

Blauw zou hier de hippe slak mogen kleuren. Slakken zoekt mijn zoon overal en blauw is z’n favoriete kleur dus 1+1=

Bianca Hoogduin schreef op 11-01-2016:

Bianca Hoogduin

Bianca Hoogduin

Wat een geweldig product, we zouden hem in het paars laten branden. Onze dochter zit ook in de ‘niet in het donker willen slapen’ fase en ED zou een goede oplossing zijn!!

Martijn schreef op 12-01-2016:

Martijn

Martijn

Wat een praktische en mooie lamp! onze zoon is een beetje bang in het donker en wil graag een klein lichtje op de kamer aan maar die doen wij uit als we gaan slapen. Het zou erg fijn voor hem zijn als Ed zelf aan kan doen als hij het nodig heeft. Timo houdt van blauw, groen, oranje en paars, dus ik denk dat Ed vaak van kleur zal wisselen.

Laura K. schreef op 12-01-2016:

Laura K.

Laura K.

Wat een leuke nachtlamp! Ik denk dat hij hier regelmatig van kleur zal veranderen want ons zoontje zelf is gek op groen en blauw maar vind het ook erg leuk als de lievelingskleuren van oma en mama aan bod komen (paars en rood).
Zijn beste vriendje is gek op oranje dus die kleur zal hij zeker ook willen laten zien.
Ed de slak mag hier dus alle kleuren van de regenboog branden, maar de allereerste keer zal hij blauw kleuren :D
Ook handig dat hij lichtgevende voelsprieten heeft voor het geval hij niet blijft plakken en stiekem aan de wandel gaat ;)

Annet schreef op 14-01-2016:

Annet

Annet

Ed de slak zou een super vriendje worden voor mijn dochter Alisia! Geweldig als nachtlampje in ik denk de kleur paars, die past mooi bij haar paarse muren. Ze zou er ook heel erg leuk mee kunnen spelen, vooral voor het slapen gaan dan kan ze samen met Ed de dag nog een keer door te nemen.
En daarna heerlijk slapen door het mooie licht van Ed.

liesbeth de baene schreef op 14-01-2016:

liesbeth de baene

liesbeth de baene

Voor mijn dochter die alle slakken in de tuin verzamelt, omdat dat zoooooooo ’n mooie beestjes zijn. En aangezien ze ook nog eens dol is op roze… zou hij hier vooral roze branden, denk ik. :)

betty bosch schreef op 14-01-2016:

betty bosch

betty bosch

allelei kleuren wil ik heel graag hebben en maakt nikst uit welke kleur.

Stieneke Jonker schreef op 14-01-2016:

Stieneke Jonker

Stieneke Jonker

Wat een schattig slakje!
Daar weet mijn kleine nichtje Saar vast wel een leuk "plak"plekje voor.
Volgens mij is roze altijd goed bij kleine prinsess :D

Nathalie Hellmig schreef op 14-01-2016:

Nathalie Hellmig

Nathalie Hellmig

 WAUWIE!! Dit is echt superleuk !!! <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Wat een gaaf lampje zeg… een slak is natuurlijk altijd leuk :D mijn dochtertje heeft een lampje maar geeft echt TE veel licht hahah ze kan er niet door slapen dus meestal slaapt ze zonder.. maar met deze superleuk en handige slaap die ook nog eens van kleur kan veranderen gaat ze helemaal TE GEK vinden.. ze is 12 febr. jarig.. wat een perfect cadeautje :D hopelijk mag ik haar onwijs verrassen, SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor ;-)
FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* 🍀  

Karin schreef op 14-01-2016:

Karin

Karin

leuk!!! en zou zo handig zijn nu. denk vooral het veranderen van de kleuren het leukste wordt gevonden, maar anders heeft paars de voorkeur.

Liesbeth De Mey schreef op 14-01-2016:

Liesbeth De Mey

Liesbeth De Mey

Ooh mijn dochter zou dit prachtig vinden voor aan haar bed! Ze heeft nog geen zo een mooi lichtje naast haar! Ik doe zeer graag mee met deze wedstrijd voor mijn lieve meid!
Ze is verzot van het kleur ‘bauw’, dus gaan we voor een blauwe slak! Hopelijk krijgt ze binnenkort een tof cadeautje!!

Ria Schol schreef op 14-01-2016:

Ria Schol

Ria Schol

Voor mijn kleinzoon Merijn die net een nieuwe kamer heeft,hij is gek op oranje blauw

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics