950 video's en producten en 5317 moeders zoals jij!

-advertentie- home.advertise

Difrax BtoB borstkolf review

Sophie vertelt haar ervaringen met de Difrax BtoB kolf. Deze borstkolf is uitermate geschikt als je wil kolven op je werk, want de kolf is handsfree, werkt op batterijen (en stroom) en maakt veel minder geluid. Daarbij kun je de kolf makkelijk schoonmaken en is deze Difrax borstkolf met 1 hand te bedienen. Nadeel vindt Sophie is dat er alleen Difrax flesjes of bekertjes op passen en dat de kolf minder hard zuigt dan andere kolven. Maar als je een kolf zoekt die super discreet is en erg mobiel, is deze Difrax BtoB kolf de beste oplossing. Bekijk in deze review video naar de ervaring van Sophie en zie wat zij ervan vindt. - reacties

reacties

Claudia schreef op 21-08-2014:

Claudia

Claudia

Wat een handig product! Ik twijfel nog over welke kolf ik zou gaan aanschaffen maar deze kolf lijkt mij echt super makkelijk in gebruik en discreet!

Sophie Six schreef op 04-10-2014:

Sophie Six

Sophie Six

Is ook handig om je handen vrij te hebben. Ik raad wel aan om de kolf eerst te proberen want iedere kolf en borst is weer anders en het moet wel goed/niet pijnlijk zitten en dat is heel persoonlijk.
Succes!

Elsa DS schreef op 19-12-2016:

Elsa DS

Elsa DS

Weten jullie of je in deze verwarmer ook s-flessenvan difrax passen? Sommige reviews, zelfs een van de consumentenbond, waarschuwen dat de stoom echt gevaarlijk is? Maar is dit echt zo’n probleem?

Elsa DS schreef op 19-12-2016:

Elsa DS

Elsa DS

Oeps… zit ik bij het verkeerde filmpje… ik bedoelde de Beaba bib seconde… of moet je voor Difrax flessen de bovenstaande difraxverwarmer in huis halen…

-advertentie- Advertentie

-advertentie- Advertentie

Mobile Analytics